Referenser

Vad våra kunder säger om oss

”Tack för ett bra jobb, vi är så nöjda, blev minst lika bra som vi föreställt oss. Nu var jag inte hemma så jag fick tackat killarna, duktiga och trevliga. Tufft jobb men så kul de måste vara när det blir så här fint. Hälsa från oss och tacka.”

— Ulla Olausson

”Gomorron, vill bara tacka för ett toppenjobb i vår trädgård! :)”

— Lis – Laröd

”Tack för möte i fredags eftermiddag angående trädäck till Friggebod.

Måste bara tala om en sak – jag tycker att du jobbar exemplariskt!

Tack för allt. Har berättat för alla jag pratat med hur nöjda vi är med er. Hur bra du och alla arbetade här har varit. Och hela resultatet och kvalitén till det priset. Hälsa och tacka alla”

— VH E & M

”Hej! Måste bara säga att det känns superbra med arbetet så här långt. Kanonkillar! Och tack för att ni tog hand om trädet”

— Mvh Jens

”Hej Henrik, arbetet med växterna gick galant! Våra medlemmar öste lovord över din personal: De var vänliga, kunniga, flexibla. Hela dagen blev en strålande upptakt på vårt fortsatta fasadprojekt. Alla inblandade levererade. Ja, då det bara att tack och ta emot.”

— Många hälsningar, Christer

”Tack ni 2 tappra unga män som står ut med oss ute på plantan! Just nu är ni på lunch så jag smygfotar ert jobb. Det blir så himla fint att man blir “rent tårögd!””

Bilder

— Jenny Schönhult‎

”Hej på dig!
Tack för all hjälp i Mjöhult. Vi är glada att vi tog er i ställer för billige —– eller —- eller vad han nu heter. Tror inte att han hade kommit med förslag om dräneringen eller kunnat hjälpa till med allt annat som ni gjort extra. Hur som helst så lovade jag grabbarna en smörgåstårta efter avslutat arbete och dig en whisky. När tror du att det passar för at jag kommer förbi och lämnar detta Återkom när tillfälle ges, gärna en vecka innan så jag hinner beställa tårtan.”

— Leffe o Yvonne – Mjöhult

Här hittar ni ett urval av de arbeten vi avslutat

Mur

Staket

Trappa

Trädgård

Gångar

Jordfräsning

Kontakt

T.Nilssons Anläggnings AB
Andesitgatan 13
254 68 Helsingborg
Tel/fax: 042-13 98 87
E-post: info@tnilssons.se